Heftig en indrukwekkend | Trippers

Bij serie Trippers

In Trippers maken Geraldine Kemper, Maurice de Lede, Jan Versteegh en Linda Hakeboom indrukwekkende reisverhalen over alles wat jongeren in het buitenland bezighoudt.

Geraldine reist dit seizoen af naar de Brazilië waar ze in de eerste aflevering de favela’s bezoekt, waar ze middenin een oorlog tussen drugsbendes en politie terechtkomt. Hierna duikt ze in de wat luchtigere wereld vol blote lijven, vette beats en hitsige dansjes die ook wel bekend staat als de Favela Funk!

Maurice vliegt naar Amerika waar hij in de wereld van de politiecorpsen duikt. Een heftige wereld vol dankbaar werk, maar vol heavy shit Waar shootings een goed voorbeeld van zijn. Dat gegeven triggert Maurice om het wapengeweld in de VS aan de kaak te stellen. 

Jan Versteegh reist in Colombia langs de smokkelroutes van de cocaïne industrie waar hij ziet hoe de politie een drugslab opblaast. In Engeland ziet hij hoe arme Engelsen zich vergrepen hebben aan de goedkope drugs Spice. 

Linda bezoekt op haar beurt de Engelse Travellers. Per jaar komen daar, in Noord-Engelse Appleby's 5.000 Gypsies samen. Een indrukwekkende gebeurtenis. Ook gaat ze naar Rusland, waar ze een kijkje neemt in de immens kwetsbare modellenindustrie. 


BNNVARA's Trippers: meer info!