Throwback Thursday: Toscane

Vroegah, toen Thuisbezorgd nog niet bestond en de pizza’s nog uit Toscane moesten komen… stonden de puberende pizzakoeriers Ben en LaToya voor je klaar.

Dertien afleveringen lang zwengelen Ben en Latoya de pizza’s door de rondte om rommelende magen te bevredigen. Op hun scooterts tuffen ze door de stad om zoute vetschijven af te leveren bij de meest vreemde figuren uit naam van hun baas Luigi.

Verder hebben Ben en LaToya de twee niet veel gemeen: LaToya’s puberhormonen gaan overal en is vooral bezig met make-up en jongens. Ze is vrolijk, spontaan en niet bijster intelligent. Ben is het tegenovergestelde: een nerd eerste klas, sullig en vindt alles waar LaToya van houdt dom en ordinair. Gelukkig moeten ze regelmatig de deur uit voor een bestelling, zodat hun ruzies niet helemaal uit de hand lopen.

martinesandifort

Ben wordt gespeeld door Kasper van Kooten, die volgens LaToya (Martine Sandifort) "geestelijk gek in zijn hoofd" is. De VPRO-serie werd uitgezonden tussen 1999 en 2001. In elke aflevering zijn ook liedjes te horen die bij het begin van de tweede reeks op cd werden uitgebracht. Het schijfje ziet eruit als een minipizza en de hoes als een bezorgdoos, compleet met vetvlek.

kaspervankooten


Meer TBT's?! Check DEZE dan.