Top 5: Vier Handen Op Eén Buik

Het leven is geen bitterbal en daarom hebben we de mooiste fragmenten van de laatste Vier handen voor je op een rij gezet.

De 17-jarige Silvana en haar vriend Wesley hebben bewust gekozen voor een kindje en zijn dolblij met de zwangerschap. Maar dat het gepland is, wil niet zeggen dat ze ook alles al op orde hebben. Presentatrice Sofie van den Enk reist af naar Venlo waar ze warm wordt onthaald en dat levert emotionele en hilarische momenten op.

1. "Het leven is geen bitterbal"
Papa Wesley blijkt ook een filosofische kant te hebben, al snapt Sofie er nog niet al te veel van.

2. Vaderlijk bevallingsadvies voor Wesley
Zo'n bevalling is natuurlijk niet niks en vraagt om een goede voorbereiding. Gelukkig heeft de vader van Wesley nog wat wijze woorden voor zijn zoon over.

3. Trylano? Hoe spreek je dat eigenlijk uit?
Sofie komt erachter dat een 17-jarige veel creatiever kan zijn dan ze voor mogelijk hield. Zo ook in het verzinnen van de naam voor de kleine.

4. 17 jaar oud en bewust zwanger...Waarom?!
Ze kan er met haar hoofd maar niet bij. "Hoe besluit je als 17-jarige dat je moeder wilt worden?" Sofie was op 17-jarige leeftijd zelf namelijk met hele andere dingen bezig.

5. Silvana gaat Wesley te lijf met een pannenkoek
Na het klussen aan de babykamer moet de nodige spanning er even uit. En dat gaat natuurlijk het best met een likje verf en een pannenkoek.

De volledige uitzending terugkijken? Check Vier Handen Op Eén Buik.