Top 5 | Verliefde opa's, seks op gekke plekken en Rapper Sjors!

Het is fantastisch weer en daar horen fantastische filmpjes bij! Die hoef je echt niet zelf te zoeken, die hebben wij al voor je klaargezet! Veel plezier!

Op avontuur met de opa van Tim - Opa is verliefd

Opa en Tim gaan verder waar ze gebleven waren in Lissabon! Opa is zelfs twee hele leuke dames tegengekomen alleen vergeet hij daardoor wel even de naam van zijn kleinzoon Wim. Euhm, Tim.

Wie doet het?

Via Grindr op een speeltuin terecht komen of in een verlaten zwembad ontmaagd worden? Onze BN'ers hebben het allemaal gedaan! Wil je meer inspiratie opdoen? Check dan hieronder!

#BOOS

Stel je eens voor. Je koopt een bizar dure laptop en die gaat 2500 keer stuk. Dat overkwam Luuk ongeveer! Wat moet je dan doen?! Heel goed. Je belt Tim en je gaat samen stickers plakken! Vet leuk wel. Oh, en Rapper Sjors doet ook even kletsen!

Klikbeet

Het is weekend en de kans is best aanwezig dat je even ergens wat bent gaan eten met wat mensen. Hartstikke gezellig! Tot de rekening op tafel komt en iedereen met een hartslag van 190 afwacht tot iemand zegt 'Joh ik pak hem wel'. Gelukkig zijn er ook nog andere manieren waarop je niet hoeft te betalen! Klikbeet heeft ze even voor je achter elkaar gezet:

De Gevaarlijkste wegen van de wereld:

Meezingen met Paul Simon, alles over Dieuwertje d'r drugsgebruik én nog een paar andere meezingers. Het is tenslotte nog steeds weekend!