Top 5 | Tantraseks, trouwfoto's en slutshaming

Wat zou het mooi zijn als er een lijstje was met vijf hele leuke fragmenten die ik kan opsnoepen. Oh wacht! Die is er. Kijk maar:)

1.) First Dates Hotel - Het was slikken toen ik zijn trouwfoto's zag op FB

Pfff. Je struikelt op Facebook over het geluk van je oude liefde en jij speelt nog steeds de happy single. Dat is wel even slikken ja. Gelukkig zijn er altijd nieuwe kansen in het First Dates Hotel.

2.) Je Zal Het Maar Zijn- Tantra-masseur worden

Stel je kan niet klaarkomen of hebt andere seksuele problemen, waar ga je dan naartoe? Een tantra-cursus van een specialist kan dat zijn. Sophie gaat bij ze langs en ze vertellen hoe ze in dit ongewone beroep terechtgekomen.

3.) Employable Me - Werken met Tourettes

Paul werkte zijn hele leven, tot hij zes jaar geleden het syndroom van Gilles de la Tourette heeft. Hierdoor heeft hij constant last van tics, zoals vloeken en bewegen. Dit maakt het erg lastig om aan een baan te komen, maar hij laat zich niet uit het veld slaan.

4.) Yo Mo! - Slutshaming

Als een jongen met 100 vrouwen naar bed gaat noemen zijn vrienden hem een koning, als een meisje met honderd jongens naar bed gaat noemen haar vriendinnen haar een slet. Is dat wel zo eerlijk?

5.) Geslacht! - Transgender jongerenkamp

Transgenders voelen zich niet altijd even thuis is de 'gewone' wereld. Daarom is het extra fijn als er een kamp is waar ze - al is het maar voor een weekend - even helemaal zichzelf kunnen zijn.