Top 5 programma's

We hebben de populairste programma's weer voor je op een rij gezet om de zondag door te komen.

1. F*ck me, I'm famous

Filemon onderzoekt waarom mensen eigenlijk beroemd willen worden. Hij bespreekt dit met Dave Roelvink, Eva Jinek en Mart Smeets.

2. Penoza IV

Berry treft Boris bij de Coach waar hij een gedegen opleiding krijgt. De Mexicanen vinden het bewijs dat Carmen een infiltrant is.

3. The Undateables

Bij de 31-jarige verstandelijk beperkte Angela lukt het nog niet in de liefde. De 23-jarige Marnick moet ook ergens zijn perfecte vrouw lopen en de 29-jarige Daniëlle is door een botziekte op 1.26 meter gestopt met groeien. Kunnen mannen daar doorheen kijken?

4. 3Onderzoekt

Ze zijn razend populair, maar ook zwaar omstreden: versiercoaches. Kortgeleden kwam versiercoach Julien Blanc wereldwijd in het nieuws vanwege zijn vrouwonvriendelijke versiermethode. Ondanks de storm van protest blijven versiercoaches onverminderd populair.

5. Keuringsdienst van Waarde
Hij doet het geweldig op feesten en partijen, die bizarre anekdote over het allerduurste rund. Wagyu koeien? Dat zijn die koeien die naar Mozart luisteren. Ze worden gemasseerd bovendien. En ze drinken bier. De Keuringsdienst zocht het uit en pieste in zijn broek van het lachen. Unieke televisie!