Top 5 meest bekeken week 40

We hebben de meest bekeken programma's van de afgelopen week weer op een rij gezet, die je op je gemakje terug kunt kijken.

1. The Undateables
Remco heeft het syndroom van Down en het enige wat nog ontbreekt is een meisje. Maartje die spastisch en op zoek naar een leuke man die naar haar als persoon kijkt en niet naar haar rolstoel. Ten slotte gaat Frank zich inschrijven bij een datingbureau om het liefdesavontuur aan te gaan. Frank heeft de botgroeistoornis achondroplasie, daardoor is hij maar 1.30 meter lang.


2. Sophie in de Kreukels
Wat vinden die mannen eigenlijk van Botx? Vinden zij het wel mooier? Sophie maakt een rondgang langs haar eigen man, BN'ers met uiteenlopende visies en de man der mannen: Maxim Hartman.

3. Penoza #3
Carmen heeft een ontmoeting met de Mexicanen en merkt dat ze de zaak niet vertrouwen. El Almarillo, de baas, eist dat Carmen als test een kleine partij cocaïne het land binnensmokkelt.


4. Villa Single Mama
De spanningen lopen hoog op. De 26-jarige Casandra heeft de leiding en haar verdeling van de taken valt verkeerd bij Barbara, Dagmar en Charissa. De ruzie die hieruit volgt laat de villa op haar grondvesten schudden.

5. Streetlab
Tim gaat zijn grote droom achterna als clown in het circus en Stijn komt achter zijn vrouwelijke kant als visagist bij de Hema. Daan probeert af te dingen op een tatoeage, met alle gevolgen van dien.