Top 5 | Levenslessen van boerderijdieren, gevaarlijke wijnkenners en fantastische openingszinnen!

Poaaah! Wat een week was het hé?! Gelukkig is de week al bijna klaar en kunnen we met hervonden levenslust volgende week in schieten! Om je te helpen met die hervonden levenslust, hebben wij wel nog een paar parels van fragmentjes voor je klaarstaan! Check dit eens!

1.) celebrity call centre:

Dé openingszin waarmee je elk hart sneller laat kloppen... Sahil heeft hem gewoon gevonden en hij is niet te beroerd om zijn magische kennis over het gesproken woord met ons te delen! Leer alles wat je nodig hebt in je leven, hierrrr:

2.) tims ^ tent maar dan in een bungalow met sterren:

Wist je dat Faberyayo stiekem een enorme dierenvriend is? Met een k'nijn op schoot krijgt wordt hij stiekem alwetend en verandert hij in een bad guy uit James Bond, alleen dan reversed en dus positief! Check zelf maar!

3.) sluipschutters:

Een gouden ouwe! Vier lullo's gaan een lekker wijntje poppen op een boot alleen iemand heeft nét iets te veel vertrouwen in zijn wijnkennis... Hi-la-risch!

4.) the big audition:

Wie wordt the next big thing? Kandidaten doen er alles aan om aan de slag te kunnen bij een van de bekendste barbieren van Nederland! En dat vraagt een hele hoop van de kandidaten...

5.) down the road:

Elke dag moet beginnen met een lekker ontbijtje! En soms zit daar ook nog een stiekeme crush bij. En even in je eentje genieten van je ontbijtje. Iedereen doet het op zijn eigen manier maar het is in ieder geval ongelooflijk lief om te zien! #Kjoet!