Top 5 Jan rijdt rond

Terwijl Jan in zijn rode Cadillac het land rond rijdt om mooie verhalen te verzamelen, hebben wij hier de beste tot nu toe gebundeld!

1. Sexy poseren met vissen 
Jan gaat een mannelijke spin-off maken van de carponizer, alias karperkalender. Sexy poseren met een karper, dat kunnen deze mannen. Welke maand zouden zij het liefst willen zijn?

2. Een lamp van octopusslijm
Teresa van Dongen (27) is designer en heeft met behulp van bacteriën, afkomstig van een octopus, een duurzame lamp gemaakt. De lamp heet Ambio.

3. Surfers brengen een prachtig eerbetoon

Surfer Peter Volwater maakte een einde aan zijn leven. Zijn surfvrienden zijn diep geschokt en brengen een prachtig eerbetoon aan hun overleden vriend.

4. Jan duikt het nachtleven in

Jan duikt in de wereld van nachtacteur Gertjan Fransiscus (33). Waar Gertjan overdag moeite heeft aansluiting te vinden, is hij in het nachtleven als een vis in het water. Jan gaat mee naar zijn show The big bang, waarin hij zich in zijn blote billen op het podium helemaal vrij voelt.

5. Boer Jan is uit de kast
Boer Jan kwam anderhalf jaar geleden uit de kast. Zijn omgeving is redelijk conservatief, maar hij zou nooit meer terug willen.


Jan rijdt rond, iedere werkdag 19.55 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.