Top 5 fragmenten van de week

Het druilerige weer is weer terug (pun intended), ga deze fragmenten maar even kijken en laat de zon in je hoofd schijnen.

1) Echt niet OK - Stijn het Koffiekonijn
Stagiaires staan in de kantoorjungle onderaan de voedselketen. Dat betekent dat zij de rotste klusjes moeten doen en standaard het lijdend voorwerp van kantoorhumor zijn.

2) Trippers - 'Hitler van de Filipijnen'
Vergeleken worden met Adolf Hitler is voor de meeste politici het ergste wat je kan overkomen. De president van de Filipijnen, Rodrigo Duterte, deed het zelf! Hij voert een lik op stuk-beleid voor drugscriminelen. Check deze promo, maar vooral DEZE aflevering. 

3) Ruben en de Idioten - Kun je je dronken eten?
Functioneer jij na twee flessen Canei en vijftien Flügel nog als een baas of ben jij na een Safari-jus naar de tandjes? Hoe het ook zij, in kersenbonbons zit ook alcohol. Niet zo veel, maar het zit er wel in. Ruben vraagt zich af hoeveel je van die krengen moet eten om tipsy te worden.

4) Echt niet OK - Koriander moet verboden worden!
Als je baas van de wereld was, wat zou je dan doen? Wereldvrede regelen? Alle hongerige kinderen een krentenbol geven? Jan weet het wel. Hij zou koriander verbieden! Dat kan natuurlijk ook.
5) Sluipschutters - Toeterturk
Het is al even geleden, maar deze internetfavoriet verveelt nooit. Deze Turkse meneer wil gewoon heel erg graag Tüüüteren!