Top 5 fragmenten Typhoon

Voor de 3Doc: Typhoon, Blues & Blessings is Typhoon 5 jaar lang gevolgd door zijn beste vriend. Ook wij hadden onze camera's op hem gericht.

Mocht je na het zien van de 3Doc: Typhoon, Blues & Blessings nog even verder willen genieten van de goedlachse rapper, dan hebben we hieronder een Top 5 samengesteld van zijn mooiste tv-fragmenten.

1. Typhoon en Ali B ontroeren Thé Lau
Typhoon en Ali weten in Ali B Op Volle Toeren Thé Lau tot tranen te roeren met hun versie van 'Iedereen is van de wereld'. Ondanks de ziekte van Thé, worden heel even alle zorgen opzij gezet, waardoor het een extra bijzonder optreden wordt.

De hele uitzending is natuurlijk ook nog gewoon te bekijken.

2. Theo Maassen krijgt rap-les in 24 uur met...
Voor even waant Theo Maassen zich de leerling van Typhoon. Met een paar simpele oefeningen weet Theo toch de basis te pakken van het rappen op te pikken. Of zoals hij het zelf zegt: "een hele matige versie van rap".

Of check de volledige uitzending van 24 uur met Typhoon.

3. Ook Rayvano krijgt les van Typhoon
Rayvano is pas 13 jaar oud, maar weet al precies wat hij wil gaan doen wanneer hij groot is: rapper worden. Dankzij Zapp Music Challenge krijgt hij de kans om te leren van één van de beste rappers van Nederland. Na een paar oefensessies neemt Typhoon hem direct mee het podium op voor een dampend optreden.

En ook deze uitzending van Zapp Music Challenge is in zijn volledigheid terug te kijken.

4. Themanummer en afsluiting Serious Request 2015
Niet alleen leverde Typhoon het thema van Serious Request 2015 af, hij sloot de week ook muzikaal af. Terwijl Paul, Giel en Domien hun weg naar het podium banen, laten Typhoon en zijn band 'Niet Weglopen' nog één keer live horen.

5. Typhoon samen met Henny Vrienten bij DWDD
Vorig jaar verscheen het nieuwe album van Henny Vrienten: ‘Alles is Anders’. Op deze plaat staat het protestlied ‘Hier is het goed’ dat hij samen met Typhoon opnam. De opbrengst van de single ‘Hier Is Het Goed’ gaat naar Stichting Vluchteling en gaat dan ook over de problemen die een vluchteling moet overwinnen.