Top 5: De beste fragmenten van week 52

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

1. Quickest Quiz - Jan en Jan tegen Jan en Jan
Jan en Jan nemen het op tegen Jan en Jan in deze extrakorte en nóg snellere editie van de Quickest Quiz!


2. De Bureau Sport Test 2016 - Yuri van Gelder over seks en drank in de sport
In de Bureau Sport Test 2016 doet turner Yuri van Gelder zijn relatie met drank uit de doeken.


3. Vier Handen op één Buik - Met vier kinderen in de schuldsanering
Leontien bezoekt Aline na jaren weer. Er is inmiddels een vierde spruit bij en ze zit in de schuldsanering. Ze moet het zien te rooien met zeventig euro in de week, dus dat is geen picknick. Ondanks alle ellende komen er ook hele mooie dingen voor Aline aan!


4. Rauwkost - Terugblik op 2016, met o.a. gênantste moment
Onze Rauwkost YouTubers blikken terug op 2016. Check de video om erachter te komen wat o.a. hun meest gênante moment is van afgelopen jaar. Blijf ons in de gaten houden, want in 2017 komen we rauwer terug!


5. #BOOS POLERTIEK - DIE KEER DAT HOMO’S NIET MOCHTEN BLOEDEN EN NUL POLITICI WISTEN WAAROM
Ja, hallo en welkom bij #BOOS POLERTIEK. Vandaag hebben we Hjalmar, want - je verwacht het niet - Hjalmar is boos. Hij wil graag bloed doneren, maar dat mag niet. Dan zou ie eerst een jaar geen seks met een man moeten hebben. En dat is best lastig, aangezien Hjalmar daar op valt. Maar wacht, hij heeft gewoon veilige seks, dus dat zou dan toch gewoon goed zijn, toch? Ja. Eigenlijk wel. Maar niet volgens de regels blijkbaar. Dus we gaan een zonder koffiemelk naar Den Haag om verhaal te halen.Bekijk ook de best bekeken fragmenten van twee weken geleden (want vorige week geen Top 5, vanwege kerst. Iets met gezelligheid bij (schoon)familie enzo. Je weet zelf).