Top 5: De beste fragmenten van week 39

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

1. Zondag met Lubach – The Green Happiness
Afgelopen week verscheen een interview met de vrouwen van The Green Happiness in de/het/een NRC: twee diëtisten met heel veel volgers op Instagram. Volgens hen is de schijf van vijf niet gezond en zij zijn niet de enigen die boeken publiceren met nieuwe manieren om te diëten. Maar is dit niet klinkklare trijf? Arjen zocht het uit.

2. Ruben en de Idioten – Een vuurpijl als straalmotor
Kun je een vuurpijl als straalmotor gebruiken, of meerdere vuurpijlen? Soundos en Diane proberen het uit!

3. Proefkonijnen – Hoe is het om voor een dag een andere sekse te zijn?
Jan en Geraldine wisselen in dit onderzoek even van geslacht. Jan wordt dus even Janine en Geraldine doet het even zonder -ine. Hoe gaat het onze proefkonijnen af?

4. Lieve S-S-Sanne - Een lied voor Karin en Annieck
Annieck wil Karin graag laten zien hoe belangrijk ze voor haar is en hoe dankbaar ze is dat ze bij haar mag wonen, toen ze wees werd. Annieck heeft het verhaal zojuist met Sanne besproken. Karin heeft op haar beurt ook veel meegemaakt, maar wat Annieck niet weet is dat Sanne dit lied niet alleen heeft geschreven voor Karin. De vriendinnen van Annieck wilden namelijk ook graag een lied voor haar. En dat is gelukt!

5. Ruben en de Idioten – Als mens door de wasstraat
Auto's gaan voordurend door de autowasstraat en komen er weer blinkend uit. Komen mensen ook weer schoon gepoetst de wasstraat door?


Bekijk ook de best bekeken fragmenten van vorige week