Top 5: De beste fragmenten van week 34

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen 3LAB TV-week. Welke is jouw favoriet?

1. Cupida's: Toen heb ik jonge jongens geproefd. Een hele boel.
De date van Michel is een stuk ouder dan hij is. Ze is schrijfter en spiritualist en is niet vies van een aantal jaar jonger dan ze zelf is.


2. Roze Bril: Als je het oog op de werkelijkheid verliest...
Hij woont in een afgeragde caravan, heeft geen werk, zit in de schuldsanering en pakt zijn problemen -zoals ieder normaal mens- voor geen meter aan. Om de harde werkelijkheid te ontvluchten zoekt hij zijn heil in een virtuele wereld, maar zoals wel vaker werkt de tactiek van 'kop in het zand steken' niet optimaal. De verschillen tussen droom- en werkelijkheid zijn zo groot dat zelfs Bram niet lang op deze manier verder kan gaan.


3. Neem Je Zwemspullen Mee: Een binnenkomer om nooit te vergeten!
Klaas van der Eerden en Pepijn Gunneweg hebben voor hun spelshow zelfs heus nummer met performance gemaakt van de binnenkomst. Aan alles is gedacht!


4. Infantilio: het 30-ers dilemma
"Ik ben mooi, slim, mijn ouders zijn rijk, ik kan letterlijk alles worden wat ik wil, maar dat is zo benauwend!" Dan maar iets simpels en laagopgeleid als masseuse worden!


5. The Boy Next Door: Welke man hoort bij welk huis?
Naomi heeft alle kamers van haar drie potentiële mannen geïnspecteerd. In alle kamers is ze persoonlijke spullen van haar dates tegen gekomen die haar op het eerste oog wel bevallen. Hoe zit dat met de mannen zelf? Is dat relatiemateriaal, of blijft het toch bij die ene date in het ronde huis..?