Top 5: De beste fragmenten van week 29

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

1. Lauren! Op Ibiza: De naakt fotoshoot van Lauren
Voor de tweede keer tijdens deze zoektocht komt Lauren voor de lens van de psychedelische fotograaf Karl Ferris. En dat heeft deze keer wat minder om het lijf. In de meest letterlijke zin van het woord.

2. Chef In Je Oor: Drie vragen aan Klaas van der Eerden
Als presentator en master-observeerder van de Chef in je oor keuken, weet Klaas van der Eerden als geen ander wat voor gekke incidenten er zijn voorgevallen. Maar is hij door al die extravagante cuisines zelf dan ook beter gaan koken en wat is het niveauverschil eigenlijk tussen bekend kokend Nederland?

3. Rare Jongens: Revolutie in de klas
Comedian Alex Ploeg roept op tot revolutie in de kinderklas: "Niet langer zullen wij buigen onder het juk van juf Ria! Minder spruitjes! Min-der! Min-der! Min-der!"

4. 3 op Reis - Roadtrip: Elanden voeren met Evi
In het Smålandet Moose Park kun je op mini-safari. Verwacht hier geen leeuwen, giraffes en olifanten op je weg, maar échte noordelingen: elanden. Omdat de eland nogal moeilijk te spotten is in het wild, is dit safaripark ingericht. Hier rijdt je tussen deze enorme beesten door en kun je ze voeren vanuit je raampje.

5. Keuringsdienst van Waarde: Coquilleworst die niet van coquille gemaakt is
Voor de horeca is een creatieve variant van de sint-jakobsschelp op de markt. Vanuit een hoop restanten uit de vishandel wordt een worst gedraaid die aan coquilles doet denken, maar waar je flink door genaaid wordt.