Top 5: De beste fragmenten van week 28

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

1. Louis Theroux: Alcoholverslaving. Om moedeloos van te worden
Louis is op bezoek bij Joe in de afkickkliniek. Joe is er alleen zó slecht aan toe dat hij het in de kliniek niet meer trekt en er vandoor gaat. Op zoek naar een nieuwe portie alcohol.

2. Jojanneke in de Prostitutie: Een zolder vol moderne slaven
Op de zolder van een woning zijn een groot aantal jonge jongens verborgen gehouden. Als mannelijke prostituees. De omstandigheden waaronder deze jongens moeten werken zijn erbarmelijk en neigen naar moderne slavernij. Met soa's als HIV tot gevolg.

3. Spuiten en Slikken op Reis: Verboden te zoenen
De Indiase Amol en Tanvi zijn al lange tijd een setje. Ze kunnen dit echter niet zomaar uiten in het openbaar. Alles moet stiekem gebeuren. Seks kan alleen als ze op vakantie zijn en zoenen in het openbaar is verboden. Het is knap lastig als verliefd koppel in India.

4. Keuringsdienst van Waarde: Wildgroei in zuurdesem
In Nederland is er geen strikte regelgeving als het om zuurdesembrood gaat. Dat maakt het commercieel gezien erg aantrekkelijk voor een groot aantal producenten, maar voor de consument verschrikkelijk onduidelijk. Gevolg: een wildgroei aan zuurdesembroden, die die naam eigenlijk niet zouden mogen dragen.

5. Lauren! op Ibiza: Fotoshoot op Ibiza
Lauren heeft een afspraak gemaakt met fotograaf Karl Ferris. Hij heeft in de jaren '60 de grootste artiesten voor zijn lens gehad en daar de meest psychedelische portretten van geschoten. Heeft Lauren de ultieme flowerpower te pakken voor een hippieshoot?