Top 5: De beste fragmenten van week 27

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

1. Je Zal Het Maar ZijnMark is 21 jaar en pedofiel
Mark weet sinds twee jaar zeker dat hij pedofiel is. Hij heeft nog nooit iemand misbruikt. Een vriend van hem was het opgevallen dat hij op 19-jarige leeftijd verliefd werd op een jongen van 13. In de tussentijd heeft hij lustgevoelens gehad bij jongens vanaf een jaar of 7 a 8.

2. Lauren! Op IbizaMora is een hardcore hippie
Mora is een van de oudste eilandbewoners, maar weet daardoor als geen ander hoe Ibiza is veranderd. Waar vroeger de echte hippies naar het eiland kwamen, wordt nu het woord 'hippie' misbruikt voor commerciële doeleinden. Maar Mora laat zich er niet door van de wijs brengen.

3. Keuringsdienst van Waarde - Webonly: Oude kleding
Wat nu in de mode is, kan volgende week alweer passé zijn. De doorlooptijd van onze kleding is nog nooit zo kort geweest. En daardoor gaan er dagelijks containers vol aan kleding weg. Maar wat gebeurt er eigenlijk met die kleding die we doneren? En de organisaties daarachter, hoe verdienen zij hun geld? Stof om over na te denken!

4. Jojanneke In De Prostitutie: "Zo'n meisje verdient voor ons. Ze doet het voor ons. Dat is mijn geld."
Stefanie is een lovergirl die meisjes leverde aan pooiers. Ze lijkt trots op elke euro die zij over de ruggen van deze meisjes heeft verdiend. Al lijkt het nooit genoeg te zijn. En wat er met die meisjes gebeurd doet ook niet ter zake.

5. Lauren! Op Ibiza: Kom in je lijf met Lauren!
De komende vijf dinsdagen kun jij samen met Lauren in je lijf komen. Dus hup je bed uit en doe mee! #1: shaken!