Top 5: De beste fragmenten van week 26-16

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

1. Broodje Gezond: WAT!!! 2 maanden herstellen van alcohol?
Meer dan 4 of 5 eenheden alcohol op één avond is erg schadelijk voor je lichaam. Wisten we eigenlijk al wel. Maar dat je daar minimaal 2 maanden van moet herstellen, is voor ons nieuws. TWEE MAANDEN!

2. Keuringsdienst van Waarde - Webonly: Toiletpapier
Met één druk op de knop is het ons huis en daarmee ons leven uit. Maar wat er daarna met ons toiletpapier gebeurt vragen we ons niet al te vaak af. Gelukkig is er de Keuringsdienst van Waarde, die onderzoekt wat er met die velletjes papier gebeurt. Alhoewel...aan de uitkomst van hun onderzoek zit een luchtje. En dat ligt niet aan het onderzoek zelf.

3. Liever Verliefd: Onbeschaamd verliefd
Pianospeler Sander is tot over zijn oren verliefd op de balletlerares. Hij is een nogal verlegen dromer, dus die verliefdheid levert vermakelijke, maar ongemakkelijke situaties op.

4. Spuiten & Slikken op Reis'Ik ben nu 14 en heb ruim 400 wedstrijden gebokst'
De Thaise Moo-Sua-Dam is op zijn zesde begonnen met boksen en heeft er ondertussen 400 Thaibokswedstrijden op zitten. De 12 jarige Bo bokst alweer twee jaar en doet dit ook niet onverdienstelijk met 50 wedstrijden op zijn naam. De jongste van het drietal is zeven en heeft al zo'n 100 wedstrijden gespeeld. Hij bokst om geld te verdienen voor zijn familie.

5. Jojanneke In De Prostitutie: Uitgescheurd en toch moeten werken
Na een groot aantal klanten begint het lichaam van Wendy op te geven. Ze scheurt uit en krijgt van de GGD te horen drie weken lang geen seksuele handelingen te mogen verrichten. Maarja...haar pooier heeft voor een kamer betaald en dus moet ze werken...