Top 5: De beste fragmenten van week 25

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

1. Keuringsdienst van Waarde onderzoekt wat er met voorhuiden gebeurt
Jaarlijks worden duizenden jongetjes besneden. De redenen hiervoor zijn vaak cultureel bepaald, maar óók om gezondheidsredenen. Maar wat gebeurt er na het besnijden met de stukjes huid? Komen die tussen de theezakjes op de vuilnisbelt terecht of doen we er iets heel anders mee?

2. De naakte waarheid krijg je bij Toren C
Een actiegroep met vrouwen is al een paar dagen aan het strijden voor 'gelijke rechten en loon voor mannen en vrouwen op de werkvloer' bij het Toren C gebouw. Één van de vrouwelijke personeelsleden voelt zich door de nieuwste ontdekkingen ook achtergesteld en voegt zich bij het groep protestvoerders, maar jaagt ze de stuipen op het lijf.

3. Little Britain levert de beste docenten
Wat is er zo raar aan een oud-docent en een oud-leerling die jaren later nog samen zijn? Let in ieder geval op: je spelling, kauwgom is uit den boze en steek vooral overal je hand bij op.

4. Editors op Best Kept Secret
Een van de vele hoogtepunten van het Best Kept Secret festival van 2016 was toch wel de set van Editors. In de tv-uitzending kon je het publiek dan ook los zien gaan bij 'A Ton Of Love' en 'Papillon'.

5. Rauwkost: Yoga blijkt zwaarder dan gedacht door Rens
Dinsdag 21 juni is het Wereld Yoga Dag en daarom probeert Rens drie soorten yoga uit. Hij is na een heftig avondje toe aan wat ontspanning. Na een dag rekken, liggen en puffen komt Rens erachter dat yoga zeker niet voor watjes is.