Top 5: De beste fragmenten van week 22

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

Jan op bezoek bij de strippers in Spuiten En Slikken Op Reis
Het begint een beetje een eentonig verhaal te worden. Week na week topt Jans bezoekje aan strippers Stallion en Beauti de lijsten van best bekeken fragmenten. Zijn het de billen van Beauti die het 'm voor jullie doen? Stelletje viespeuken.

Shelly filmt drugstoeristen vanuit haar slaapkamer uit Danny Zoekt Problemen
Op 2 vinden we ook een oud fragment. Danny stelt je voor aan Shelly. Zij woont in een straat waar openlijk drugs wordt verkocht. Om dit tegen te gaan is ze begonnen met het filmen van de drugstoeristen die iedere dag in veelvoud langs komen.

Broodje Gezond: Wat doet suiker eigenlijk met je lichaam?
Marlijn vraagt zich al een tijdje wat af: Stel je drinkt een groot glas jus d'orange, wat doet dat dan met je lichaam? Wat gebeurt er met de suikers die in dat glas zitten? Gelukkig heeft ze hoogleraar Hanno Pijl gevonden om dat haarfijn uit te leggen.

Streetlab onderzoekt: Wat krijg je voor elkaar door je aan te stellen?
Stijn heeft zin in een colaatje. Als hij zich nou eens onwijs gaat aanstellen.. krijgt hij deze dan gratis? En krijgt Daan voorrang in de rij bij de kassa? Een klassiek Streetlab onderzoek dus!

Voor Wie Juichen We op bezoek bij Jean-Marie Pfaff
Victor en Mario gaan op bezoek bij Jean-Marie Pfaff. Wat vindt hij ervan dat Nederland dit EK niet meedoet? Moeten we wat hem betreft juichen voor België, en waarom?