Top 5: De beste fragmenten van week 20

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

Fockeline maakt worst uit Chef In Je Oor
Fockeline krijgt 'aanwijzingen' om worst te maken. Ze gaat aan de slag met de darm en blijkt een natuurtalent te zijn! En dat terwijl ze van de chefkok in haar oor een aantal vunzige opmerkingen toegeworpen krijgt.

Max en Jos Verstappen uit Holland Sport
Na de overwinning van Max Verstappen van vorige week is de heisa rondom dit 18-jarige talent pas écht losgebarsten. Dit fragment uit 2009 is daardoor ook weer boven komen borrelen. Jos en Max Verstappen zijn te gast bij Wilfried de Jong in Holland Sport. Superschattig!

Hoeveel gram vlees per week? uit Broodje Gezond
Ersin vraagt zich af hoeveel vlees hij nou eigenlijk eet...en wat de meest gezonde hoeveelheid aan vlees is om binnen te krijgen. Hij krijgt het verlossende antwoord en schrikt zich een ongeluk.

Jan op bezoek bij de strippers uit Spuiten En Slikken Op Reis
Om wat meer duidelijkheid te krijgen over het vak van strippers, gaat Jan langs bij Stallion thuis. Daar krijgt hij een deel van het verhaal te horen, maar krijgt 's nachts nog nét even wat meer te zien van de scene...op haar werk.

Seks of vlees? Een kijkje in de hersenen van Marijn uit Vleesverlangen
Een hersenscan bij Marijn Frank wijst uit dat ze verlangend reageert op zowel seks als vlees. Maar welke van deze twee verlangens is het sterkst bij Marijn? En is dat wel een gezonde reactie?