Top 5: De beste fragmenten van week 19

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

Schone billen voor Tim
De Sri Lankaanse Glasten was nog maar negen maanden oud toen hij naar Nederland kwam om bij z'n nieuwe adoptieouders te komen wonen. Door een aangeboren afwijking mist hij beide onderarmen. Hoewel Glasten zich prima staande weet te houden, is een beetje hulp zo nu en dan welkom. Hoe veeg je bijvoorbeeld je billen af zonder onderarmen? Tim zoekt het uit.

Jan op bezoek bij strippers
Om wat meer duidelijkheid te krijgen over het vak van strippers, gaat Jan langs bij Stallion thuis. Daar krijgt hij een deel van het verhaal te horen, maar krijgt 's nachts nog nét even wat meer te zien...

Dealers bekogelen Danny met stenen
Veel Duitse drugstoeristen bezoeken het Nederlandse grensplaatsje Glanerbrug via de trein. Vier keer per uur komt er een trein binnen rijden en de dealers staan al klaar. Als Danny even een kijkje komt nemen, gaat het mis en vliegen de stenen hem om zijn oren.

Ierland is erg open over drank- en drugsgebruik
Hoewel ze lastig te verstaan zijn, ontdekt Geraldine dat de Ieren over het algemeen wél heel open en eerlijk zijn over hun drank- en drugsgebruik. Zelfs voor een ervaren Spuiten En Slikken-presentatrice is dat een openbaring.

Hoe goed kent Duitsland zijn voetbalvrouwen?
Heel belangrijk in het onderzoek van John Heitinga en Jan Smit: de voetbalvrouwen! En die zijn prachtig in Duitsland! Maar wat heb je er aan als men niet weet welke vrouw bij welke speler hoort? En dus wordt er gedegen onderzoek gedaan op straat.