Top 5: De beste fragmenten van week 15

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

Van een boy naar een lady
Tim mag in Spuiten En Slikken Op Reis een operatie bijwonen waar van een man een vrouw gemaakt wordt. Waarschuwing: alleen voor de kijkers met een sterke maag!

De nieuwe blade runner
In Je Zal Het Maar Hebben zien we Leroy, die vanwege zijn beenprothese het voetballen heeft op moet geven. Tim ervaart hoe het is om op het veld te staan met een prothese en Leroy gaat op zoek naar een andere sport.

Hete pepers bij de sambalman
Wie houdt van heel pittig, maar toch verantwoord eten moet zijn bij de sambalman van Rotterdam. Jan bezoekt hem en krijgt een, voor hem onbekende, peper aangeboden: een gruwelijk hete Surinaamse Madame Jeanette peper. De nogal naïeve Jan eet de peper in zijn geheel op en dan breekt voor hem de hel los.

Touwtrekken met Chris
Als afsluiter van zijn reis door Schotland, bezoekt Chris het eiland Skye waar Higland Games gehouden worden. Als hij hoort dat ze nog twee vrijwilligers zoeken voor de touwtrekwedstrijd, moet hij natuurlijk wel even een poging wagen.

Sayid zit weer op de taxi
Draadstaals Sayid is na een aantal omzwervingen weer aan de slag gegaan als taxichauffeur. Er is in al die jaren veel veranderd. Hij vindt Amsterdamse humor een beetje grof, maar wel leuk!