Top 5: De beste fragmenten van week 14

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

De tatoeage van Daisy
Tim gaat in Je Zal Het Maar Hebben met Daisy mee naar de tattooshop voor haar nieuwe tatoeage. Als hij naar haar meest betekenisvolle tatoeage vraagt, vertelt ze een emotioneel verhaal over haar thuissituatie.

Streetlab Sociolympics in de sneeuw
Het nieuwe seizoen van Streetlab begint weer goed met een ijskoude Sociolympics! Naakt banjeren Daan en Tim langs volle terrassen op zoek naar hulp. Hoe snel krijgen ze een kledingstuk aangereikt door de après-skiënde wintersporters?

De jeugd van tegenwoordig: Super ongezond
Uit onderzoek blijkt dat jonge mensen veel ongezonder zijn dan hun ouders. Ze lopen meer risico op hart- en vaatziekten en zwaar overgewicht als ze straks veertig zijn. Jan Rijdt Rond en Maryse Moerel willen de jongeren graag wijzen op een gezondere leefstijl.

Fred begint het te snappen
Ook deze week weer een nieuw hoofdstuk aan de Draadstaal-soap die heel Nederland al weken in zijn greep houdt. Fred lijkt eindelijk te snappen wat Ria dwars zit. Krijgt hij haar eindelijk weer mee naar huis?

Zware ochtend in huize Winter Voorbij
Na een lange avond en een korte nacht zit de stemming er nog opperbest in, bij de mannen van De Winter Voorbij. Het aantal woordgrappen per minuut ligt meteen weer op niveau en Jan kruipt gezellig bij Jan in bed. Mohge!