Top 5: De beste fragmenten van week 12

Het is weer zover. De top 5 van de meest memorabele fragmenten van de afgelopen week. Welke is jouw favoriet?

Het Fred en Ria drama, deel 2
Vorig weekend choqueerde Draadstaal opnieuw met de ontwikkelingen in Fred en Ria's verhaal. Ria heeft haar biezen gepakt en zit in een Blijf van Mijn Lijf Huis. Als Fred haar opzoekt om te vragen of ze terug naar huis wil komen, loopt dat niet af zoals gehoopt.

Het bedalarm
Max vertelt in Je Zal Het Maar Hebben over zijn epilepsie, waardoor hij tot wel twintig aanvallen per dag kan krijgen. Om snel hulp te kunnen krijgen bij een aanval in zijn slaap, heeft Max een alarm in zijn bed dat afgaat als zijn matras veel schudt. Maar of dat nou altijd even gunstig is...

Filemons fotoshoot
Het was haast niet te missen, maar Filemon Staat Strak werd zoals beloofd afgesloten met een fotoshoot. Heeft het maandenlange trainen, diëten en natuurlijk de anabolenkuur zijn vruchten afgeworpen?

Helma uit de hoogte
Het wordt steeds gekker in 50 Ways to Kill Your Mommy. Waar Helma twee weken geleden nog misselijk leek te worden van hoogtevrees, springt ze nu zonder pardon uit een vliegtuig voor de hoogste skydive ter wereld! Of ja, met een beetje pardon dan.

Waggelen voor de trofee
In de finale van Jan versus Geraldine moeten Jan en Ger in passend kostuum waggelen tussen de pinguïns. Wie krijgt er Happy Feet en wie waggelt er met lege handen naar huis?