Top 5: De beste fragmenten van week 1

Toch wel speciaal zo'n eerste week van het jaar, vooral omdat alles hetzelfde blijft. Wat wel veranderde waren deze topfragmentenlijst.

Vier Handen op Eén Buik - 'Te hoge rekeningen gooi ik weg'
Kerstkaarten, verjaardagskaarten, de krant of de Donald Duck: post krijgen is meestal leuk. Behalve rekeningen. Bah. Daar zit niemand op de wachten. Esmiralda wat daar wel raad mee: te dure rekeningen smijt ze linea recta in de vuilnisbak!Jeuk - Een paar ton wegmoffelen...
Bassie maakt grappen, Adriaan doet de stunts. Zo heeft ieder duo een vaste rolverdeling. Maar wat als je er achterkomt dat je zakenpartner zich achter jouw rug om ineens met het geld gaat bemoeien?! Thomas kan zijn maatje Peter een stuk minder vertrouwen dat hij denkt.
 

Quickest Quiz - Deed gert het echt met alle K3-leden?
Van Karen Damen tot Kristel Verbeke, van Kathleen Aerts tot Josje Huisman. Hand in hand, oog in oog, had Gert van Samsom seks met alle kleuren van de K3-regenboog? 

Bureau Sport Test- Yuri van Gelder over drank en drugs in de sport
Als er één sporter is die wat van drank en drugs weet, is het Yuri van Gelder. Zijn nachtelijke uitspattingen aan de bar in Rio de Janerio kostten hem zijn Olympische carrière. Bij Bureau Sport zegt Yuri hij als topsport kijkt drank, drugs en seks.
 


Quickest Quiz - Hoe je volgens Jan beroemd kan worden
Altijd al beroemd willen worden? Denk eens goed na hoe de Kardashians en Paris Hilton zo bekend werden? Jan weet het antwoord en heeft ook een advies hoe je net zo beroemd kan worden als hij.