Top 5 | Daten op naam, Mario karten in een scootmobiel en praten met drugsdealers

Te weinig tijd gehad om alles te checken afgelopen week? No problem, we hebben 5 fragmentjes van de afgelopen week die je gewoon even kunt checken!

1. 3 op Reis - de klok rond racen

In het pittoreske dorpje Spa in België wordt één dag in het jaar de rust compleet verstoord! Op die dag scheuren er maarliefst 24 uur lang non-stop zevenendertig raceauto's over het circuit Spa Francorchamps. En dat is een hele happening, kijk maar:

2. First Dates - Timo en timo

Timo gaat op date met Timo. Nee, niet met zichzelf, maar met een andere Timo. Toeval! En Timo 1 heeft dezelfde baan als Timo 2. En Timo 2 bestelt hetzelfde drankje als Timo 1. Volg je het nog?

3. Bad Influencer - Donna draait door

The moment you've all been waiting for is ein-de-lijk daar! Donna mag aan tafel bij De Wereld Draait Door. Vlak voor de uitzending komen Rico's ware gevoelens naar boven, die de situatie compleet overhoop gooit...

4. Je Zal Het Maar Hebben - jurre sloopt een scootmobiel

Jurre gaat samen met Leonie, die lijdt aan lipoedeem, een stukje rijden met de scootmobiel. Hij denkt dat 'ie in Mario Kart beland is met z'n scootmobiel, en kan het dan ook niet laten om even flink over de weg te crossen. Cue the Mario Kart tune!

5. narcostaat - in gesprek met de dealer

In Narcostaat duikt Danny Ghosen in de wereld van drugs, en spreekt hij met dealers. Dealer Jason is al jaren drugsproducent en -koerier. Hij laat de grote hoeveelheden drugs zien die hij mee heeft en verhandeld.