Top 5 | Tequila atten, een gebarentaalremix en zondes wegspuiten

Even relaxen op deze zondag, zo voor de feestdagen? Dat kan! We hebben een paar leuke fragmenten van afgelopen week bij elkaar geraapt en ingepakt. Cadeautje!

1. First Dates

Er wordt tijdens het diner een weddenschap gevormd! Want wat is toch dat bolletje dat op je bord ligt? Monique en Menno besluiten het verlossende antwoord te vinden, en de verliezer moet een shot tequila drinken. Smullen!

2. Zondag met Lubach

Wat krijg je als je een burgemeester en een doventolk naast elkaar zet? Nou, één zieke remix van gebaren! Vet verwarrend, maar wel superleuk!

3.  Mooier wordt het niet

Deze week kijkt Anna naar de schoonheidsidealen voor mensen die man/vrouw zijn en alles daar tussen in. Anna ontmoet Juno, een performer die haarzelf niet identificeert als man of vrouw. Ze gaat lipsyncen in een club en Anna gaat mee. Is ze tevreden met hoe ze eruit ziet?

4. I Spy

Dit is gymles all over again als je als laatste werd gekozen tijdens een potje voetbal. De spionnenteams worden ingedeeld naar wens van de deelnemers, die zelf mogen kiezen wie ze in hun team willen. Wie blijft er als laatste staan? De laatste twee die blijven staan moeten de opleiding direct verlaten. Zure manier om te gaan!

5. 3 op Reis

In Myanmar houden ze het tijdens het nieuwjaar niet droog! Het spetterende Birmees nieuwjaar bestaat uit reiniging. Letterlijk. Iedereen overspoelt elkaar met water om op die manier de zondes die ze dit jaar begaan zijn letterlijk weg te wassen.