Top 5 | Afvaldiner, je spanningsboog groter maken en taart voor brandweermannen!

JE HEBT NOG MAAR ÉÉN DAG WEEKEND! Zo. Dat is even schrikken hé? Wij zouden NPO 3 niet zijn, als we je niet gelijk weer even zouden laten relaxen. Dus hier! Enjoy!

make holland great again:

Wat is er nou leuker dan brandweermannen taart geven?! En wanneer heb je dat voor het laatst gedaan? Hé? Als je niet weet hoe dat precies gaat, check dan dit even!

tmi: aandacht:

Ben jij soms ook even je... WOW! Een vogel!... *ahum* aandacht kwijt?! En wil je weten hoe je je spanningsboog langer vast kan houden? En ben je ook nog benieuwd naar hoe bedrijven je aandacht van je proberen te stelen? Dan is dit echt helemaal voor jou!

grenzeloos talent:

Wat wilde je vroeger worden? Acteur/actrice? Popster? Bedenk nu even dat je droom in duigen valt. Kut hé? Mohammad heeft dit pas nog meegemaakt... En om een hele zielige reden...

sluipschutters:

Sommige mensen weten niet zo goed waar ze het over hebben.... Dat merk je dan toch weer... De jongens uit dit filmpje zijn er in ieder geval niet helemaal bij!

make holland great again:

Whut? Alweer? Jazeker! Je kan namelijk met kliekjes de mooiste gerechten maken die je ooit hebt gezien en dat MOETEN we je natuurlijk even laten zien!