Top 5 | Ziek door pijnboompitten, taart eten zonder handen en een bezoekje van de duivel

Niks te doen op deze druilere dag? Check dan vooral even dit lijstje vol met lekkere fragmentjes, dan ben je daarna weer helemaal up to date!

1. KVweetjes - pijnboompitten

Wat zijn pijnboompitten? ''Pitten van de pijnboom. Maar wat is dan een pijnboom? Ja, da's een boom.'' De keuringsdienst gaat op zoek naar het verhaal achter pijnboompitten. Ga maar na, weet jij eigenlijk waar pijnboompitten uit komen? En wist je dat je door bepaalde pijnboompitten soms best ziek kan worden?

2. i Spy - het loopt uit de hand

Het is zover! De drie beste spionnen in spe worden uitgezonden op missie naar Marokko. Kunnen ze zelfstandig een buitenlandmissie volbrengen, informatie verkrijgen zonder gesnapt te worden? Het wordt de spionnen in ieder geval niet makkelijk gemaakt...

 


3. First Dates - Rosanne en Stephan

Rosanne is op zoek naar een viking. Iemand met veel haar. Laat personal trainer Stephan nou nét de juiste beschrijving hebben om daaraan te voldoen! Compleet met bos bloemen(en bos haar!) gaan Rosanne en Stephan een gezellige avond tegemoet. Rosanne komt er wél achter dat Stephan niet drinkt. En alleen vegan eet. ''Jeetje, je bent wel moeilijk zeg!''

4. 3 op reis - razendsnel taart eten

Smakelijk! Chris begint met een roadtrip door het zuidwesten van Amerika en stuit daar gelijk op een merkwaardige wedstrijd. Taart eten. Zonder handen. Gesmeer gegarandeerd! Chris doet een dappere poging om de taart zo snel mogelijk weg te werken. Gaat hij kunnen winnen?

5. Joardy season - duivel

Joardy krijgt een onverwacht bezoekje van niemand minder dan de Duivel. Hij komt even een biertje drinken en Joardy confronteren met z'n verleden. De Duivel is op een missie om Joardy's carriere als kroegenbaas te slopen. Kan Joardy gered worden?