Top 3 | Zit er vlees in kaas? Hoe is het om Faberyayo te zijn? En is vegan zijn wel gezond?

Dat zijn de echte levensvragen en het mooie is, wij hebben de antwoorden voor je! Daar moeten we wel even bij zeggen, it ain't pretty...

kvw kort:

Heb jij ook zo'n zin in een lekker zaterdags kaasplankje? Lekker doen! Maar het is wel goed om te weten dat kaas niet vegetarisch is. Zelfs de vegetarische kaas niet. Serieus niet. Heb je nu een existentiële crisis? Logisch! Wil je weten hoe en wat? Check dan onderstaande video!


Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren:

Of je ze nou tegenkomt in de moshpit of op het verjaardagsfeestje van Manon, je kent de Jeugd en je schreeuwt altijd met ze mee als je ze hoort. Niet liegen. Maar hoe is het nou om kinderen te hebben, in de Jeugd van Tegenwoordig te zitten, te sporten én om ook nog regelmatig het randje tussen leven en dood te hebben opgezocht? Faberyayo is ervaringsdeskundige en vertelt je hoe en wat!


3Doc: Boter, kaas noch eieren:

Milouska Meulens is al 12 jaar overtuigd veganist en dat wil ze niet gaan veranderen. Zij gaat, net als bijvoorbeeld Bill Clinton en Beyoncé, 100% voor een plantaardig leven. Dat houdt dus ook in dat je geen eieren, boter of kaas (zoals je nu weet) eet. Hoe gezond is dit? En hoe ga je met anderen om die niet veganistisch zijn? De antwoorden hierop, vind je hieronderrrr: