Top 3 | Witte puntjes op De Klimop en seksles op Dream School!

Deze parels moet je absoluut gezien hebben voordat je weekend weer voorbij is gevlogen!

1.) De Luizenmoeder - Witte puntjes 

Het moment was dan eindelijk daar: er is een heuse luizenplaag aan de gang op De Klimop. Maar het schoolkamp staat ook voor de deur en die kan alleen doorgaan als iedereen luisvrij de bus in kan. Of het kamp überhaupt door kan gaan is nog de vraag, want de bus laat flink op zich wachten en ook de kampeerboerderij is niet helemaal ingelicht over de komst van Anton en zijn harem...

2.) Dream School 

Er wordt 'seksles' gegeven deze week door Goedele Liekens en dat laten de leerlingen niet zomaar aan zich voorbij gaan. Ze praten over seksueel grensoverschrijdend gedrag en discussiëren over verschillende situaties. Ook Olcay Gulsen komt langs en verrast met haar levensverhaal, dat akelig veel op dat van de leerlingen lijkt. Tot slot maakt Griet op de Beeck weer een hoop emoties los tijdens haar tweede les waarin Tatanka een gevoelig gedicht voorleest. 

3.) Break Free 

Paul Goes gaat na zijn studie op wereldreis naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Tijdens het laatste deel van zijn reis ontmoet hij Shuba, op wie hij later smoorverliefd wordt. Hij vertrekt voor haar naar Maleisië en bouwt daar samen met haar een leven en een gezin op. Zijn tweelingbroer is het niet helemaal eens met zijn radicale beslissingen. Vijf jaar na de ramp besluit hij naar Maleisië te gaan om erachter te komen hoe Paul daar leefde.