Top 3 | Webcamsessie met Verona en Anton die als een malle rondjes rent

Deze toppers braken het internet in tweeën en die kan je dus absoluut niet missen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Genieten maar!

1.) De Luizenmoeder - Korte rondjes 

Er wordt hard gehold op het plein van De Klimop deze week, want de jaarlijkse sponsorloop is er weer. Anton is nogal fanatiek en wil kosten wat het kost De Regenboog verslaan, Juf Ank is vooral bezig met het overgewicht van haar leerlingen en roept de 'obesi-tas' in het leven.

2.) Dream School

Voor de leerlingen van Dream School is het deze week even slikken, want het gaat er heftig aan toe. Wilfred Genee gaat op de persoonlijke verhalen van de leerlingen in, er wordt gezongen met Trijntje Oosterhuis en met Duncan Stutterheim bouwen de leerlingen verder aan hun eindfissa! 

3.) Dit is niet mijn wereld vriend 

In 'Dit Is Niet Mijn Wereld Vriend' stappen bijzondere BN'ers uit hun bubbel en dompelen zich onder in de levensstijl van een ander. Deze week lopen programmamaker Danny Ghosen en pornoactrice Verona van der Leur een dagje met elkaar mee. Danny kijkt mee met de webcamsessie van Verona en Danny neemt Verona naar een opvang voor vluchtelingen. De twee hebben echter hele andere en uitgesproken ideeën over elkaars levensstijl...