Top 3 | Veilig vingeren op de Klimop en nachtelijke avontuurtjes in het First Dates Hotel

Deze programma’s braken het internet in tweeën. Je doet pas mee als je ze alledrie gekeken hebt!

De Luizenmoeder - Safety First 

In de nieuwste aflevering van De Luizenmoeder komt Directeur Anton met een nieuwe strategie: Safety First! Op dag één begint de Klimop dan ook met een brandoefening. Juf Ank luidt de oefening uiteraard zingend in: "Brand, brand, brand, niks aan de hand!" Ook bij de groenevingermoeders staat de veiligheid voorop en er moet dus veilig gevingerd worden! 

First Dates Hotel 

Het First Dates Hotel opent nu eindelijk ook in Nederland haar deuren en is volledig volgeboekt. Margit houdt van sport, maar dan wel via de televisie en gaat op date met marktkoopman Willem. Debby vindt haar date wel ondeugend en Tim is in voor een nachtelijk avontuurtje. Of dat avontuurtje er ook daadwerkelijk komt zie je in deze aflevering.

Hij Is Een Zij 

In deze aflevering herstelt Elise van haar tweede gezichtsoperatie, loopt Jody meerdere modeshows en giechelt Ivo wat af als het gaat over meisjes en verkering. Verder verbrandt Kess samen met zijn tweelingzus zijn binder, die hij jarenlang heeft gebruikt om zijn borsten in te binden, maar dat is nu gelukkig niet meer nodig.