Top 3 | Roetveeg-Balthasar, gewassen kip en Break Free is terug!

Heel vervelend dat vieze weer... Gelukkig is daar de Top 3, met parels van programma's, die je hele week weer goed maakt. Enjoy!

1.) De Luizenmoeder - Jezus In Je Hart 

De Klimop vierde kerst, maar echt soepel verliep dat niet. Een Kerstdiner organiseren voor groep 4 blijkt namelijk een hele opgave als iedereen een andere dieetwens of intolerantie heeft. Ook de Kerststal waar Anton en Juf Ank zo enthousiast over waren, mocht niet doorgaan van De Koepel. Dat het traditionele Kerstverhaal niet meer verteld werd, had Karel alleen niet helemaal doorgekregen...

2.) Dream School 

De leerlingen kregen ook deze week weer les van verschillende docenten. Tijdens de les van Ferry Zandvliet zijn de leerlingen onder de indruk van zijn heftige verhaal en ook de les van Ahmet Polat maakt indruk, want de leerlingen blijken meer te kunnen dan ze denken. De les van Ron Blaauw zorgt echter voor wrijving, want niet alle duo's kunnen even goed samenwerken. Het recept van Ron is ook nogal ingewikkeld en is de kip überhaupt wel gewassen...?

3.) Break Free

Break Free is terug met een MH17 editie. In deze speciale reeks wordt het verhaal verteld van vijf jonge passagiers die in de bloei van hun leven vertrokken naar Azië voor een onvergetelijke reis, maar daar nooit aan zouden komen. Deze week het verhaal van Tallander Niewold. Hij vertrok in de zomer van 2014 naar zijn broer in Bali om samen met hem de berg Gunun Angung te beklimmen, toen het noodlot toesloeg.