Top 3 | Psychische labels, verloren seksuele vrijheid en succes door schoonheid

Te weinig tijd gehad om programma's te checken deze week? No problem! We hebben de beste 3 voor je geselecteerd.

1. Tygo in de psychiatrie

Tygo ontmoet David, a.k.a 'De gevaarlijkste gek van Hilversum'. Door die titel durft David zijn huis niet meer uit. Een paar jaar geleden heeft David tijdens een woedeaanval al zijn spullen door zijn raam naar buiten gegooid. Zelfs met een label is er voor David nog geen garantie op hulp. Tygo gaat ook nog een keer langs bij Jason(21), die na 13 diagnoses alsnog geen juiste medicijnen heeft gekregen. Hij komt zijn leven in GGZ door met een hele hoop zelfspot, iets wat Tygo laat schrikken.

2. It's a man's world

De finale van It's A man's world is hier! Eindelijk krijgen de mannen te horen dat ze in een experiment zaten dat groter is dan ze oorspronkelijk dachten, in plaats van een simpele 'battle of the sexes'. De mannen verliezen wederom een proef en daar horen maatregelen bij, in de vorm van een kuisheidsgordel die alle seksuele vrijheid van de mannen ontneemt. Op dat moment is de grens bereikt voor de mannen, maar wat gebeurt er daarna? En hoe gaan de mannen reageren op de onthulling?

3. Mooier wordt het niet

Hoe draagt je uiterlijk bij aan je succes? Is het echt zo dat je sneller aangenomen wordt als je een knappe kop hebt? Anna Nooshin duikt deze week in de wereld van schoonheid en succes. Ze spreekt onder andere actrices Jennifer Hoffman, zanger Kaj van der Voort en actrice Fockeline Ouwerkerk over het belang van schoonheid binnen hun beroep. Hadden ze gestaan waar ze nu staan als ze er anders uit hadden gezien? Anna gaat hockeyen met oud-hockeyer Ellen Hoog, die precies weet hoe ze haar uiterlijk moet gebruiken om succesvol te zijn.