Top 3 programma's week 52

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor de luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

1. Vier Handen op één Buik: Hoe is het nu met?
Bekende moeders keren terug naar hún tienermoeder. Zo gaat Melisa Schaufeli terug naar Samantha. De laatste keer dat zij ze zag sloegen zij en haar vriend Toni opnieuw op de vlucht voor de politie. Melisa is heel benieuwd hoe dát is afgelopen. Renate Gerschtanowitz gaat terug naar Sharona. Destijds had ze grote zorgen over de hygiëne in huis. Sharona blijkt nu zwanger van haar tweede kindje en Renate is heel benieuwd of het stel het nu anders aanpakt. En Leontien van Moorsel gaat terug naar Aline. Zij beviel op haar negentiende van haar derde kind. Inmiddels is het drie jaar later en Leontien is razend benieuwd of Aline het allemaal redt met haar kinderen. Maar bij aankomst heeft Aline direct een grote verrassing voor Leontien.

2. Top 2000 a Gogo - Caroline de Bruijn, Roué Verveer en Sebastiaan Verschuren
Goede tijden, slechte tijden actrice Caroline de Bruijn vertelt over haar liefde voor Etta James. In de quiz strijden cabaretier Roué Verveer en zwemmer Sebastiaan Verschuren om de hand van Matthijs. In de reportages zien we Graham Nash over zijn liefde voor Joni Mitchell en Our house, en de Franse synthesizer-held Jean Michel Jarre over zijn synthesizer-hit Oxygène IV. Het stamtafelverhaal gaat over een bijzondere ontmoeting met Lady Gaga.


3. De Surprise
Multimiljonair Jacob wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne. Voor het eerst lijkt het leven hen toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Als zij onder het contract proberen uit te komen, blijkt dat nog niet zo makkelijk.


Bekijk ook de meest bekeken programma's van twee weken geleden (want vorige week geen Top 3, vanwege kerst. Iets met gezelligheid bij (schoon)familie enzo. Je weet zelf)