Top 3 programma's week 50

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor de luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

1. Rundfunk - Weltschmerz
De eindexamens zijn in volle gang, maar de ruzie tussen Tim en Erik brengt het gevoelige ecosysteem van de school in gevaar. Aan meneer Hulst en de leerlingen om alles weer in evenwicht te brengen.

2. Baby Te Huur
Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. Tijdens een feestelijke afsluiting onthullen de nanny's hun oordeel: welke koppels zijn geschikt voor het ouderschap en welke koppels kunnen beter nog even wachten met het stichten van een eigen gezinnetje?


3. The Undateables
We zien net als in de vorige aflevering de 19-jarige Margot. Margot heeft het syndroom van Down en is op zoek naar haar prins op het witte paard. Datingcoach Judith gaat dan ook hard voor haar op zoek. Ook zien we de 21-jarige studente Sharon uit Amsterdam. Sharon is doof geboren en weet zich al vroeg te redden in de horende wereld maar een horende vriend vinden lukt haar maar niet. En dus schrijft Sharon zich in op een datingsite. Iemand die ook graag wil daten is de 40-jarige Jordy. Hij heeft Craniofacale Dysplasie; aangeboren afwijkingen van de schedel en het gezicht. Vanaf zijn vierde heeft Jordi al vijftien operaties gehad om zijn aangezicht te verbeteren. De laatste operatie die Jordi heeft ondergaan was twee jaar geleden en sindsdien ziet hij er uit zoals hij graag wil. Desondanks lukt het Jordi niet de liefde te vinden en dus schrijft hij zich in bij een datingbureau.


Bekijk ook de meest bekeken programma's van vorige week