Top 3 programma's week 49

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor de luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

1. Rundfunk - Schnurrbart
Het is het einde van het jaar en de eindexamenstunt komt eraan. Tim en Erik hebben grote plannen, maar dan gooit Eriks plotselinge volwassenheid roet in het eten. Barteljaap is nog steeds een koning.

2. Baby Te Huur
De koppels moeten samen met hun puber een act voorbereiden en deze opvoeren tijdens een echte bonte avond, waarbij alle stelletjes met hun tiener-kids aanwezig zijn. De volgende dag wordt er afscheid genomen van de pubers en is het tijd voor de laatste logees: de senioren! In huis roze ontstaat paniek wanneer binnen recordtempo hun bejaarde logee kwijt is en Melanie geen idee heeft waar haar gast is gebleven.


3. Streetlab op Reis - Engeland
De jongens zijn in Engeland. Daar onderzoeken ze onder anderen wie de beste James Bond is, of Engelsen je letterlijk uit de shit helpen en hoeveel kledingstukken je uit kunt trekken terwijl je een gesprek aan het voeren bent. Onderzoek waar we wat aan hebben dus!Bekijk ook de meest bekeken programma's van vorige week