Top 3 programma's week 48

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor de luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

1. Rundfunk – Knallhart
Tim en Erik spelen het legendarische voetbaltoernooi tegen het team van Hulst, maar de teamverdeling is door Heydrich niet helemaal eerlijk gedaan. Er is maar één iemand die jongens kan helpen.

2. Linda’s Mannen – Lil' Kleine
Linda Hakeboom volgt de 22-jarige rapper Jorik Scholten, oftewel Lil' Kleine. Zijn platen veranderen steevast in vloeibaar goud en tienermeisjes vallen bij bosjes voor zijn charmes. Zijn bravoure is bijna on-Nederlands. Hij lijkt zich van niets of niemand iets aan te trekken. Maar is dat wel zo of schuilt er meer achter deze grote bek? Linda volgt hem bijna een jaar lang.


3. Baby Te Huur
Nanny Danielle komt langs bij huis roze en toont Melanie en Philippe confronterende beelden van hun gedrag van de afgelopen dagen. Dit valt hen zwaar. De volgende ochtend bellen de pubers al vroeg aan en krijgen de stelletjes een ongemakkelijke maar verantwoordelijke taak: het geven van seksuele voorlichting. Justin en Brian ontvangen hun puberzoon Ties, die het syndroom van Down heeft.Bekijk ook de meest bekeken programma's van vorige week