Top 3 programma's week 43

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor de luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

Deze week prijkten er 3 nieuwe programma's in de toppen van de 'Best Bekeken'-lijstjes. En dit zijn ze!

1. Rundfunk - Knechtschaft
Dit jaar heeft blijven zitten voor Tim en Erik hoogste prioriteit, dus als ze conciërge Tony moeten helpen, willen ze zich daar snel van afmaken. Als Tony jarig blijkt, lopen de dingen net anders.

2. Baby Te Huur - Start van een nieuw seizoen!
De vier jonge koppels komen aan in hun nieuwe huis in Amsterdam. Ze moeten alle voorbereidingen treffen voor de komst van de baby. Ze zullen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en doorstaan op de meest realistische manier een pijnlijke bevalling.


3. Streetlab Op Reis - België
Klopt het dat Duitsers geen gevoel voor humor hebben? Zijn Zweden zo afstandelijk als men beweert? Kun je als gewone Hollandse jongen overleven in de Surinaamse jungle? Kun je doorgaan als operazanger in een Italiaanse opera? Voor het vierde seizoen van Streetlab zoeken de jongens Tim, Stijn, Jasper en Daan letterlijk gezegd de grenzen op van het sociale ongemak. Of beter gezegd, ze gaan de grenzen over. In iedere aflevering van Streetlab op reis bezoeken ze een nieuw land om daar de nietsvermoedende, lokale bevolking te onderwerpen aan hun sociale experimenten.Bekijk ook de meest bekeken programma's van vorige week