Top 3 programma's week 41

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken? Voor de luie zondag staan ze voor je op een rij om terug te kijken.

1. Marlijn: De Dolende Dertiger: liefde en relaties
Marlijn duikt de liefde in. Echt kiezen voor een ander, hoe doe je dat? De keuzestress en het streven naar het perfecte plaatje zitten veel dertigers dwars. Marlijn gelooft in het romantische ideaal, maar kan ze zich ooit overgeven? Haar roerige liefdesleven bespreekt ze met vriend Rik van de Westelaken, ze bezoekt een workshop voor singles en laat haar tranen de vrije loop op een trouwerij van leeftijdgenoten.


2. Zondag met Lubach: Facebook, donortekort en Groot Amsterdam
Facebook is tegenwoordig een van de grootste nieuwsbronnen en bepaalt met een algoritme wat jij ziet en censureert bepaalde berichten. Maar wie gaat hier over? Verder is het Nationale Donorweek en heeft Arjen enkele oplossingen voor het donortekort, en heeft Amsterdam last van extreme toeristendrukte.


3. Niet Lullen Maar Poetsen: Alles Cannes in het zuiden
Rutger gaat met Didier en zijn vrienden mee naar Cannes om daar te genieten van een welverdiende luxe vakantie. Francoise is op de beurs in Italië om haar lamp op de internationale markt neer te zetten en haar droom komt uit wanneer zij eindelijk haar eigen winkel mag openen. Kim en Christy moeten op kookcursus, want moeders gaat met vakantie en Andy heeft zijn eerste opdracht van een heuse BN'er.


Bekijk ook de meest bekeken programma's van vorige week