Nederland npo carousel medium

Top 3 programma's week 36

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken?

1. De eerste aflevering van Vlucht HS13
Het leven van de succesvolle Liv stort in elkaar als haar man Simon omkomt bij een vliegtuigongeluk. Dan ontstaan er twijfels: Simon is nooit ingecheckt. Waar is Simon en waarom laat hij niets horen?


2. Iedereen ontmoet elkaar in All Inclusive
De alleenstaande ouders arriveren met hun kinderen in het resort in Turkije en zien elkaar voor het eerst. De een heeft meer ervaring met daten dan de ander, maar alle deelnemers verlangen naar een nieuwe liefde. Bij de eerste ontmoeting ontbreken de kinderen natuurlijk niet. Zij weten als geen ander of er een leuke match met hun vader of moeder tussen zit. Tijdens het Open Podium blijkt dat alle vaders en moeders wel meer overeenkomsten met elkaar hebben dan ze aanvankelijk misschien dachten.


3. Zondag met Lubach is weer terug!
Het nieuwe seizoen start met een gloednieuw decor. Arjen legt aan de hand van statistieken uit wat er mis is met de huidige wijze van winst maken binnen de zorgsector, bekijkt het excuus van Mark Rutte woord voor woord en hij legt een live verbinding met correspondent Tex die op dat moment bij Zomergasten is.