Top 3 programma's week 34

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken?

1. Hunting The Stars
Onze Nederlandse artiesten hebbben vaak niets te klagen over een grote schare fans en aandacht. Maar vaak zijn zij zelf ook helemaal idolaat van een internationale ster. In Hunting the stars gaat presentator Yes-R met André Hazes Jr. op zoek naar André's grote idool, Sylvester Stallone. En zij schuwen geen enkel middel om 'Sly' te vinden. Met zijn vader keek André Hazes Jr. in zijn jeugd wel tientallen keren naar de Rocky films. Juist nu, vlak voor zijn eigen vaderschap, voelt hij meer dan ooit de behoefte om zijn, en ook zijn vaders, held te ontmoeten. Samen reizen de mannen naar Los Angeles. Zijn de grote sterren voor hen bereikbaar? Zonder afspraak, maar met een flinke dosis lef gaan de mannen deze uitdaging aan. Lukt het hen om dicht bij deze wereldster te komen?


2. Cupida's
Geraldine, Gwen, Linda en Emma bundelen hun krachten om liefdeswensen uit te laten komen. Humoristische speeddates, ongemakkelijke liefdesverklaringen en verrassende love matches: deze BNN babes staan klaar om te helpen!


3. The Quickest Quiz
Snel is nooit snel genoeg. Deze supersnelle, hilarische quiz speel je thuis live mee via de app. De presentator ontvangt elke werkdag drie kandidaten in de studio, die worden uitgedaagd in vier razendsnelle rondes. De speeltijd bedraagt in elke ronde 1 minuut dus opperste concentratie is van levensbelang. De kandidaten beantwoorden de vragen via het touch screen in de desk net als de kijkers thuis via de app. Na de spelrondes geeft de presentator de juiste antwoorden en zorgt de jury bestaande uit comedians voor grappig commentaar op de vragen en antwoorden. De kandidaat die over vier rondes het allersnelst de goede antwoorden geeft, speelt de finaleronde en maakt kans op een lekker geldbedrag.