Top 3 programma's week 33

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken?

1. Louis Theroux: Under The Knife
In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In Californië kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd had willen zijn. Cash heb je niet nodig, als je maar over een credit card beschikt of een afbetalingsregeling met de vriendelijke plaatselijke chirurg. Zo wordt wat eens een onbetaalbare luxe was praktijk voor Jan en alleman. Louis ontmoet zoals altijd een reeks verbazingwekkende types. Eve voert een volledige makeover uit en voorziet Laura van prompte borsten, en zuigt met liposuctie het overtollige vet weg. Het is echter de vraag of Laura goed heeft begrepen, dat het resultaat van de ingreep permanent is. Chris, geen filmster maar een doorsnee jongen, weet zeker dat het leven hem toe zal lachen, wanneer hij eenmaal de perfecte borstkas zal hebben. Hij heeft geen tijd en geen geduld om zijn wens op natuurlijke wijze te verkrijgen en daarom betaalt hij een boel geld om zijn droom te realiseren. Tenslotte ontmoet Theroux Dr Linder, dé borstenman van Beverly Hills, die hem tijdens een autoritje langs Rodeo Drive alle borsten aanwijst die hij heeft vergroot. Zo ontdekt Louis op geheel eigen wijze de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Maar hoe zit het met hem zelf? Zou hij het aandurven of ontwijkt hij het mes?

2. Ranking The Stars: De Arena en monogamie
Naar wie van de 10 sterren wordt het eerst een straatnaam vernoemd? En wie is het meest monogaam? Aan de hand van deze twee vragen leren we de deelnemers een heel stuk beter kennen. En dat alles onder 'leiding' van Paul de Leeuw.

3. Lauren!: Overwin je angsten
Lauren bezoekt Marc, de expert op het gebied van het trotseren van je angsten. Hij heeft extreme dingen gedaan om zijn eigen grenzen over te gaan en zo zijn angst te overwinnen. Hij probeert Lauren te leren om ook over haar grens heen te gaan. Lauren heeft namelijk zelf twee dingen waar zij angst voor heeft: Zingen in het openbaar en hoogtes. Lukt het haar om de grens over te gaan door in een groep te zingen? Stapt ze in een vliegtuig, om eruit te springen onder leiding van de meest ervaren basejumper van Nederland? Of krabbelt ze terug en overwint ze haar angsten niet?