Top 3 programma's week 32

Welke programma's zijn de afgelopen week het meest bekeken?

1. Ranking The Stars: De Olympische editie!
Wie heeft er het meeste sjans op Ipanema? Of wie zou je het eerst verdenken van een bastaardkind? Tien BN'ers geven antwoord op deze twee vragen. Wie beschikt er over een gezonde dosis humor? En wie kan er scherp uit de hoek komen?

2. Louis Theroux: Behind Bars
Hoe is het leven in San Quentin? Louis Theroux laat zich opsluiten in Amerika's meest beruchte gevangenis. San Quentinwas ooit de thuisbasis voor Charles Manson, nu een instelling gevuld met 6000 van de meest gevaarlijke criminelen van het land: seriemoordenaars, verkrachters en pedofielen. Gedurende twee weken gaat Louis 'luchten' met leden van straatbendes en bezoekt hij de 'speciale' afdeling waar de meest riskante gedetineerden extra beveiligd zijn ondergebracht. Hij schuift aan bij het eten en hij brengt een nachtje door met de bewakers die hun handen vol hebben om de rust in de tent te bewaren, laat staan dat ze tijd hebben om gevangenen te rehabiliteren.

3. Lauren! en het Festival of Fools
De zomer staat in het teken van festivals. Overal zie je straattheaters of muziekfestivals en iedereen is er wel eens geweest. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Hoe leven deze mensen dag in, dag uit met elkaar? Is het alleen maar lachen, gieren, brullen zoals de bezoekers doen of is het achter de schermen ook bloed, zweet en tranen? Lauren volgt the Ship of Fools op hun boot Azart tijdens de voorbereidingen voor het nieuwe straattheaterfestival. Deze groep paradijsvogels woont, leeft en repeteert op deze boot. Hoe zien de kajuiten eruit? Wat eten ze in de avond? Hoe zal het Lauren vergaan als zij met hen woont en repeteert voor haar eigen moment of fame tijdens het optreden?