Top 3 programma's week 3

Lauren naakt scoort goed. Sigaretten en baby's gaan niet goed samen en Victor Mids die met je hersenen speelt. De toppers van de week.

Buiten is het eindelijk koud, tijd voor een lekkere luie warme zondag binnen. Welke programma's van de afgelopen week werden het beste bekeken. 

1. Oehlala een naakte Lauren
Het is niet verrassend. Lauren ging uit de kleren en werd deze week het meest bekeken. Na het plaatsen van wat extra webservers kon iedereen weer verder kijken.


2. Sigaretten en baby's in Vier handen op één buik
Ongepland zwanger, een rookverslaving en geen werk. Niet het beste scenario voor het krijgen van een kindje. Lukt het Sharona met hulp van Renate Gerschtanowitz om het roer om te gooien?


3. Simsalabim op nummer 3 staat Mindf*ck
Wat is ook alweer je voornaam? Je eigen voornaam bedoelen we dan. Victor speelt met je hersenen en laat je dingen vergeten waarvan je dacht dat je ze nooit zou vergeten. 

Bonus: Floortje in Mongolië
Floortje is momenteel te zien op NPO 1, maar deze aflevering mag je eigenlijk niet missen. Hoe is het om naar het uiterste puntje van Mongolië te  reizen en daar te leven als rendierhoeder. Super mooie beelden en een geweldig verhaal, wel eerst nog even je kachel een beetje oppoken!