Top 3 programma's week 29

Het beste van een week NPO 3 voor je op een rij. Op je luie zondag de beste programma's van de afgelopen week.

1. Beyoncé & Jay Z: On The Run - Live In Paris
De documentaire laat de supersterren zien tijdens hun eerste tour in september 2014 tijdens het optreden in Parijs in het 'Stade de France'. Tijdens de opnames van 12 en 13 september zingen Beyoncé en Jay Z meer dan veertig nummers waaronder 'Crazy in Love', 'Drunk in Love', 'Run the World (Girls)', 'Tom Ford', 'Baby Boy', 'Pretty Hurts', 'Young Forever' en 'Clinique'.

2. Lauren! Op Ibiza
Zit vrijheid in je hoofd, je lijf, de plek, in macht, in geld, in verdoving? Hoe krijg je het? En wanneer voel je je echt vrij? Lauren Verster gaat op zoek naar vrijheid op een van de meest vrije plekken van de wereld, Ibiza. Lauren gaat niet alleen op zoek naar vrijheid, maar ook beleeft ze de vrijheid. Geeft een rebirth met een hoop gegil je vrijheid? Of is het juist het gefeest wat verlossend werkt? Van de duurste jachten, de rijkste der aarden tot de gesjeesde hippies en de sjamanen op het eiland, wie voelt zich vrij en wat is vrijheid voor Lauren? Ze ontdekt het op Ibiza.

3. Louis Theroux: A Different Brain
Louis Theroux ontmoet verschillende mensen met niet aangeboren hersenletsel. Zij kampen met gedragsproblemen, spraakgebreken, agressie en remmingen. Hun dierbaren blijven ondanks alles van ze houden, maar makkelijk is anders.