Top 3 programma's week 25

Het beste van een week NPO 3 voor je op een rij. Op je luie zondag de beste programma's van de afgelopen week.

1. Filet Americain onder de loep van de Keuringsdienst van Waarde
Een smaakmaker die de nodige tongen losmaakt: filet americain. De één trekt er een vies gezicht bij en bij de ander loopt het water in de mond. Uit een bakje van de slager, bij de supermarkt of het tankstation; we lusten het rauw. Maar wat zit erin en hoe lang is het houdbaar? De grote KVW FAT (Filet Americain Test ) zal uitsluitsel geven over de vraag of ons broodje filet echt veilig en vers is. Keuringsdienst van Waarde zet zijn tanden in filet americain en laat niet meer los.

2. Roué Verveer en Loek Peters hebben een Chef In Hun Oor
Als één van Nederlands grappigste mannen, kunnen wij het ons maar lastig voorstellen dat Roué Verveer serieus kan koken. We gaan het zien, wanneer hij de strijd aan gaat met acteur Loek Peters. Wie weet er het lekkerste gerecht op tafel te krijgen, met behulp van een chef?

3. Een harde werkelijkheid in Jojanneke in de Prostitutie
Journalist Jojanneke van den Berge duikt twee jaar lang onder in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Er wordt binnen de politiek veel gesproken over prostitutie en beleid gemaakt voor deze branche, maar hoe ziet deze wereld er nu écht uit?