Top 3 programma's week 23

Het beste van een week NPO 3 voor je op een rij. Op je luie zondag de beste programma's van de afgelopen week.

1. Broodje Gezond onderzoekt ons bakje troost
Is koffie slecht voor je hart? Koffie is hot, in alle betekenissen van het woord! Koffiezaakjes schieten als paddenstoelen uit de grond en thuisbarista's experimenteren er lustig op los met opschuimmachines en zetmethoden. Maar is al die koffie goed voor je? Broodje Gezond gaat op onderzoek uit.

2. Van onhandelbaar jochie naar superster op het veld in 3Doc: Becoming Zlatan
Een ongecensureerd portret van de voetballer met medewerking van onder andere Leo Beenhakker, Marco van Basten, Ronald Koeman, Ahmed 'Mido' Hossam, Andy van der Meyde en Jari Litmanen. Zlatan is even charismatisch als briljant en heeft op het veld een explosieve en onvoorspelbare woede in zich. De filmmakers volgden hem twee jaar lang intensief - als jonge voetballer bij Malmö FF, tijdens zijn beroemde overstap naar Ajax en zijn eerste bezoek aan Amsterdam.

3. The Trials Of Muhammad Ali als eerbetoon aan overleden bokslegende
De eerste film over Muhammad Ali's strijd buiten de ring en zijn levenslange spirituele transformatie. Zelfs als je niet van boksen houdt is The Trials Of Muhammad Ali een intrigerende kroniek van de religieuze en politieke bewustwording van de boksende superster.